Dolazak na Viroexpo potvrdilo više od 500 izlagača

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U tijeku su završne pripreme za 27. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2023. koji se ove godine održava od 16. do 18. veljače u Virovitici i prvi je veliki sajam na hrvatskom sajamskom kalendaru. Svoje proizvode predstavit će više od 500 izlagača iz Hrvatske i inozemstva i to na 5.200 četvornih metara unutarnjeg i dodatnih oko šest tisuća četvornih metara vanjskog prostora.

„Sudeći prema dosadašnjim najavama, ovo će biti najveći sajam do sada. Više od 500 izlagača potvrdilo je svoj dolazak, ne samo iz Hrvatske nego i iz deset stranih zemalja. Svi unutarnji izložbeni prostori su rasprodani, unutra više ne stane ni igla. Eventualno bi se moglo naći par kvadrata na vanjskim izložbenim površinama”, ističe direktor Viroexpa, Bojan Mijok te dodaje da će na sajmu i dalje biti dostupan vrlo širok izbor proizvoda, narodski rečeno, od igle do lokomotive.

Viroexpo je prvi sajam u godini i najvažnija gospodarska manifestacija u Virovitičko-podravskoj županiji i šire.

Ovogodišnji partner Viroexpo-a je Osječko-baranjska županija koja u Viroviticu dolazi s najvažnijim gospodarstvenicima, a predstavit će i svoju kulturu i baštinu.

Uz bogatu ponudu izlagača, zabavni program i hrpu atrakcija, ali i kvalitetnih edukacija, organizatori Viroexpo-a naglašavaju bogatu i kvalitetnu gastro ponudu.

“Ne nazivaju nas bez razloga sajam s dušom i želimo da tako i ostane. I dalje nastojimo da svatko pronađe nešto za sebe, bez obzira je li riječ o djetetu ili umirovljeniku”, poziva Mijok.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

Cijena dnevne ulaznice iznosi dva eura. Svečano otvorenja sajma je u petak u 10 sati, a radno vrijeme sajma je u petak od 10 do 19 sati, a u subotu i nedjelju od devet do 19 sati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!