Trener Obran i igračica Oremović: ‘Igramo dvije utakmice za redom protiv Dalmatinke, nadamo se pobjedama’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŽRK Bjelovar nalazi se na odličnom drugom mjestu prvenstvene ljestvice. Igračice trenera Obrana u subotu (10. veljače, 17.20h) u Dvorani europskih prvaka igraju važnu prvenstvenu utakmicu protiv ŽRK Dalmatinka iz Ploča. Nakon prvenstvene utakmice, bjelovarske rukometašice u srijedu (14. veljače, 18.30h) protiv istog kluba igraju 1/8 finala kupa.

-Sljedećih tjedan dana čekaju nas dvije utakmice, ali idemo utakmicu po utakmicu. Za subotu se moramo dobro pripremiti tako da osvojimo dva boda u prvenstvu. Ploče su uvijek neugodan i nepredvidiv protivnik. Možda jedina ekipa koja igra duboku zonu u našoj ligi tako da se najviše na to moramo pripremiti i nadam se da ćemo biti borbeni i da ćemo iskoristiti prednost domaćeg terena – kazao je trener Dario Obran. 

Razgovarali smo i sa igračicom Antoniom Oremović. 

-Nakon tri uzastopne gostujuće utakmice konačno igramo doma, protiv Dalmatinke iz Ploča. Ne treba puno trošiti riječi za tu ekipu jer svi znamo da su kvalitetni. Igraju visoku, agresivnu obranu. Imaju napadački jako dobre igračice. Nadamo se i očekujemo da nas publika dođe u što većem broju bodriti – kazala je igračica Oremović.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!