Dođite na izložbu fotografija Slavena Bandura!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U prostorijama bjelovarske Knjižnice 16. veljače otvorit će se izložba pod nazivom „Okom glazbenika“ bjelovarskog glazbenika Slavena Bandura. Otvorenje izložbe zakazano je za 18 sati, a za javnost će biti otvorena do 15. ožujka.

-Ova jedinstvena izložba donosi spoj glazbe i fotografije kroz objektiv talentiranog bjelovarskog glazbenika. Izložbu donosimo u sklopu projekta „Grad i njegovi ljudi“ kojim predstavljamo zavičajne umjetnike koji se bave raznolikim kreativnim radom – slikarstvom, fotografijom, stripom, književnošću… – kažu iz Knjižnice.

Izložba će biti postavljena u prizemlju te na prvom i drugom katu Knjižnice.

Strast za fotografijom kod Slavena Bandura procvjetala je 2017. godina kada je i dobio svoj prvi fotoaparat koji, uz gitaru, redovito nosi na svoja putovanja.

-Bandur se drži iz Tolkienove rečenice „glazba je bila prije stvari, u stvarima je i bit će poslije stvari“, a inspiraciju pronalazi u prirodi, urbanom okruženju i ljudima – rekli su o autoru izložbe iz Knjižnice.

Bandurove fotografije možete pronaći na njegovim Facebook i Instagram profilima te na specijaliziranim stranicama kao što su 500pix i Guru Shots.

 

 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!