[FOTO] Na imanju Salaj za Uskrs će zasvijetliti 40 tisuća blistavih pisanica!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon svjetlosnog spektakla povodom nedavnih božićnih blagdana, novo iznenađenje za svoje posjetitelje spremaju na imanju obitelji Salaj u Grabovnici kod Čazme. Naime, počelo je ukrašavanje kompleksa za još jednu Uskrsnu priču. Mjesto božićnih motiva tako polako zauzimaju svijetleće pisanice, zečevi, pilići i druga uskrsna čuda.

Manifestacija povodom Uskrsa na imanju Salaj s vremenom je postala jednako popularna kao i Božićna priča, pa je svake godine stižu pogledati posjetitelji iz čitave Hrvatske i inozemstva. Kako su objavili na službenoj FB stranici Čarolija svjetla Salaj, ovogodišnja Uskrsna priča moći će se razgledati od 22. ožujka do 7. travnja, a u planu su brojne aktivnosti i sadržaji.

-Uskršnje pisanice, sa svojom raskošnom paletom boja, osvjetljavaju kako prošlost tako i budućnost, simbolizirajući obnavljanje i novi početak. Ove godine, na imanju će biti postavljeno više od 40 000 blistavih pisanica, zajedno s drugim uskrsnim ukrasima, prizivajući osmijeh na lica posjetitelja svih generacija. Dodatnu ljepotu ovom događaju donosi Martin Reichmann, njemački kipar čije su skulpture izrađene motornom pilom već postale prepoznatljive, poput anđela ili sove, a ovog proljeća očekujte još nekoliko novih likova koji će vas oduševiti. Salajevi su organizirali događanje koje će zadovoljiti sve uzraste i osigurati zabavu za cijelu obitelj. Posjetitelji će moći uživati u mnoštvu aktivnosti, uključujući radionice i igraonice za djecu, jahanje konja, vožnju vlakićem i ringišpilom, istraživanje dvorca na napuhavanje, lov na uskršnja jaja po imanju, natjecanje u potezanju konopa, skakanje u vrećama, sudjelovanje u nagradnim igrama i tombolama za odrasle te brojnim drugim zabavnim igrama. Gastro ponuda obuhvaća raznolike delicije, uključujući slastice i ukusne burgere, kao i razna druga jela, kako bi svatko pronašao nešto po svom ukusu – poručuju iz Grabovnice.

Foto: Čarolija svjetla Salaj

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!