[FOTO] Stigla godišnja zaliha pelena za bebe rođene u bjelovarskoj bolnici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na inicijativu glavne sestre Odjela za ginekologiju i opstetriciju bjelovarske bolnice Maje Ćurković na ovaj je odjel  stigla vrijedna donacija tvrtke Apollo i Baby Center trgovine. Riječ je o godišnjoj zalihi jednokratnih pelena, višenamjenskih tetra pelena te električne izdajalice vrijednoj 3400 eura.

Rodilište Opće bolnice „Dr. Anđelko Višić“ ima oko 560 poroda godišnje i koristi tetra pelene za svako dijete za vrijeme boravka u rodilištu. Brend Bubaba by FreeON izvrstan je izbor, osim vrhunske kvalitete specifičnost je da se pelene proizvode u Hrvatskoj, u proizvodnom pogonu u Sv. Križu Začretje. Donirana količina odgovara cjelogodišnjoj potrebi rodilišta.

Novost je da rodilje Opće bolnice u Bjelovaru više ne moraju nositi jednokratne pelene pri dolasku u bolnicu jer je osigurana količina Kit & Kin ekoloških pelena svakom rođenom djetetu u sljedećih godinu dana. Izuzetno kvalitetne antialergijske i ekološke pelene Kit & Kin, izrađene su od nježnih materijala i primjerene posebno za osjetljivu kožu novorođenčadi.

– Rano razdoblje majčinstva tijekom boravka u rodilištu je izrazito osjetljivo kako zbog težine samog poroda i oporavka tako i zbog nove najdraže i najteže obveze, brige za dijete. Presretni smo što su tvrtka Apollo Slovenija i Hrvatska te Baby Center trgovine prepoznali naše potrebe i želju da uljepšamo vrijeme majkama i djeci tijekom boravka u bolnici – istaknuo je prilikom preuzimanja donacije voditelj Odjela za ginekologiju i opstetriciju. Dodao je kako medicinsko osoblje ima veliku želju standard pružene usluge podići na zavidnu razinu, a donirani proizvodi iznimne kvalitete pomoći će im napraviti pozitivnu razliku koju će majke primijetiti, a novorođenčad osjetiti.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!