Čazmanske ‘Pčelice’ i ‘Naši anđeli’ bogatiji za novu donaciju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Povodom svečanog otvaranja nove poslovnice Erste banke u Čazmi, na Trgu čazmanskog kaptola,  voditeljica poslovnice Nataša Tonković dodijelila je dvije donacije u iznosu od 1500 eura. Donacije su otišle u ruke čazmanskom Dječjem vrtiću Pčelica, za nabavku materijala potrebnih za rad s malom i predškolskom djecom te Udruzi Naši anđeli koja radi s djecom s intelektualnim poteškoćama.

-Zahvaljujem se svima u Erste banci na ovoj hvalevrijednoj donaciji. Mogu reći da ova donacija ide u prave ruke, u ruke naših najmanjih čazmanskih mališana. Utrošit ćemo to za nabavu didaktike i svega što nam je potrebno za rad – rekla je ravnateljica Vrtića Martina Kovač i pritom djelatnicima nove poslovnice zaželjela svu sreću u radu.

Zahvalni su za donaciju i u Udruzi Naši anđeli.

-Erste banka dok je bila u starom prostoru bila je naš susjed, uvijek smo dobro surađivali, i privatno i poslovno. Ovom donacijom su nas prvo šokirali pa iznenadili, još uvijek ne možemo vjerovat. Ovo je inače i najveća donacija koju smo ikad dobili, a udruga djeluje iduće godine trideset godina. Stvarno vam hvala od srca i želim vam puno uspjeha u radu – ispričala je predsjednica Udruge Naši anđeli Mirjana Bošnjak.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!