Daruvarčani, još uvijek stignete dostaviti prijedlog za dodjelu javnih priznanja!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Početkom veljače u Daruvaru je raspisan Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja. Neke od mogućnosti predlaganja su za počasnog građana Grada Daruvara, Grb Grada Daruvara za životno djelo ili pak Plaketa Grada Daruvara.

Prijave i prijedlozi još dolaze. Na neki način odamo i priznanje i počast svim našim sugrađanima koji su se istaknuli kroz svoj rad bio on profesionalan ili volonterski višegodišnji kao i udruge, klubovi koji na neki način promiču i grad i olakšavaju život u gradu – ispričao je gradonačelnik Lneniček.

Ljudi unose sebe i to je više dokaz njima da smo prepoznali njihov rad i njihovo djelovanje u gradu – zaključio je gradonačelnik.

Sva priznanja za koja možete slati prijedloge su: Počasni građanin Grada Daruvara, Posmrtna priznanja Grada Daruvara, Grb Grada Daruvara koji je nagrada za životno djelo, Kolektivna i pojedinačna priznanja Grada Daruvara i Plaketa Grada Daruvara.

Ukoliko imate prijedlog, podnijeti ga možete do 10. ožujka osobno predati u Upravi Grada Daruvara ili poslati poštom. Osim prijedloga za jednu od dodjela, obvezno je dostaviti i obrazloženje.

-Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja razmotrit će sve prispjele prijedloge, te predložiti Gradskom vijeću Grada Daruvara donošenje Odluke o dodjeli javnih priznanja, u skladu sa Statutom Grada Daruvara – stoji u Javnom pozivu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!