Dođite na koncert i pomozite našoj Evi!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarčani su ponovno na nogama. Građani su se ujedinili u želji da pomognu svojoj malenoj sugrađanki Evi Vitanović (9) koja boluje od leukemije. Poznati bjelovarski glazbenici okupljeni u bend Ringišpil iduće subote, 9. ožujka, organiziraju veliki donacijski koncert „Ringišpil za Evu” na koji su svi dobrodošli.

-Koncert ćemo održati u Domu kulture, s početkom u 20 sati. Ovim putem pozivam sve naše sugrađane da dođu, pomognu našoj Evi i uživaju u dobroj glazbi – poručio je jedan od organizatora koncerta Marko Lovrić.

Mjesto na koncertu potrebno je rezervirati na mail pomoczaevu@gmail.com. U slučaju da ne možete na koncert, Evi možete pomoći i uplatom na humanitarni žiro-račun otvoren u Zagrebačkoj banci na ime Eva Vitanović, broj HR4723600003118879712.

Podsjetimo, Evi je još 2021. godine dijagnosticirana leukemija, a nakon tri godine liječenja, opaka bolest se vratila. Pred djevojčicom je nova borba i dugotrajno liječenje pa su prijatelji obitelji Vitanović pokrenuli akciju kako bi olakšali Evi i njezinim roditeljima ovu tešku situaciju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!