Marušić prvi župan koji je otvorio službeni TikTok: ‘Želim mladima približiti što se radi u županiji’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Župan Marko Marušić prvi je župan u Hrvatskoj koji ima službeni TikTok, uslugu društvenog umrežavanja usmjerenog na videa. 

Većina političara od društvenih mreža koristi Facebook, zatim X, a neki i Instagram stoga smo upitali župana kako to da je otvorio službeni TikTok profil. 

-Da, danas sam prvi put objavio video na svojem TikTok profilu i već u 10 minuta bilo je gotovo dvije tisuće pregleda. Društvene mreže su najbrži alat za komunikaciju s građanima, a otvaranjem TikTok profila želim mladima približiti sve ono što radimo i sve aktivnosti koje provodimo jer mladi su oni koji najviše koristite Tik Tok – kaže župan Marušić i nastavlja. 

Povratno mišljenje mladih

-Znam da mlade toliko i ne zanima politika, ali vjerujem da ih zanimaju projekti koji se provode u našoj županiji i upravo će putem TikToka koji im je toliko blizak moći saznati za njih. Također, upravo putem ove društvene mreže vjerujem da ću od naših mladih dobiti i njihovo povratno mišljenje o tome kako nešto unaprijediti ili prilagoditi – poručio je župan Marušić. 

Prvi TikTok video župana Marušića možete pogledati ovdje. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!