‘Uskrsna čarolija svjetla by Salaj’ uskoro otvara svoja vrata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tradicionalna manifestacija “Uskrsna čarolija svjetla by Salaj” i ove godine otvara svoja vrata na imanju Salaj u Grabovnici. Od 22. ožujka do 7. travnja 2024. godine od 14 do 21 sat uživajte u svijetu šarenih svjetala, raznolikim igrama te uzbudljivim aktivnostima koje su prilagođene svim uzrastima.

Ove godine na imanju će biti postavljeno više od 40 tisuća blistavih pisanica, s drugim uskrsnim ukrasima, prizivajući osmijeh na lica posjetitelja svih generacija.
Dodatnu ljepotu ovom događaju donosi Martin Reichmann, njemački kipar čije su skulpture izrađene motornom pilom već postale prepoznatljive, poput anđela ili sove, a ovog proljeća očekujte još nekoliko novih likova koji će vas oduševiti.

– Posjetitelji će moći uživati u mnoštvu aktivnosti, uključujući radionice i igraonice za djecu, jahanje konja, vožnju vlakićem i ringišpilom, istraživanje dvorca na napuhavanje, lov na uskršnja jaja po imanju, natjecanje u potezanju konopa, skakanje u vrećama, sudjelovanje u nagradnim igrama i tombolama za odrasle te brojnim drugim zabavnim igrama. Uskrsni sajam s raznim proizvodima domaće radinosti će biti na središnjem trgu. Gastro ponuda obuhvaća raznolike delicije, uključujući slastice i ukusne burgere, kao i razna druga jela, kako bi svatko pronašao nešto po svom ukusu – poručuju organizatori dodajući kako se na imanju Salaj očekuje i tradicionalno paljenje uskrsnog krijesa u subotu 30. ožujka, dok je paljenje svjetlosnog dijela manifestacije predviđeno je svaki dan u 19 sati.

– Bez obzira jeste li avanturističkog duha ili više volite opuštajuće trenutke s obitelji i prijateljima, naša manifestacija je nezaobilazna postaja u proljetnom rasporedu. Bez sumnje, naša manifestacija pruža savršenu priliku da provedete nezaboravan dan u harmoniji s prirodom i zajednicom, stvarajući trajne uspomene s dragim ljudima. Prigrlite proljeće s nama na nezaboravnom putovanju kroz Uskršnju čaroliju – zaključili su s imanja Salaj.

Dodajmo tome kako cijena ulaznica iznosi četiri eura, dok djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!