Ana Jeftimija Daruvarčankama otkriva kako dovesti u ravnotežu tijelo i um

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ususret Danu žena, Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar već desetak godina organizira Ženski tjedan koji ove godine otvara predavanje o širokoj temi ženskog zdravlja pod nazivom „Žensko tijelo, um i hormoni u ravnoteži“ daruvarske fitness i osobne trenerice Ane Jeftimije.

-Tema je opširna, može se jako puno pričati o tome, mislim da svaka žena i muškarac kako bi si pomogli i riješili bilo koji zdravstveni problem moraju naučiti i educirati se o tome što im se događa. Najčešće su većina tih bolesti posljedica loših životnih navika ili nečega što su proživjeli tijekom života i sada zbog kroničnog stresa i njegovog utjecaja na tijelo imaju razno razne probleme – ispričala nam predavačica Ana Jeftimija.

-Radim više-manje samo sa ženama i onda vidim koje probleme imaju pa se dosta na to fokusiramo, a sad ima li dovoljno takvih predavanja, to bi bilo najbolje pitati publiku imaju li oni dojam da se o tome dovoljno priča ili ne. Mislim da se svijest diže, no nekako to ide dosta polako – odgovorila nam je na pitanje ima li dovoljno takvih predavanja Jeftimija.

Što se tiče dobne skupine, Jeftimija ističe kako su na ovo predavanje dobrodošle žene svih dobnih skupina.

-Na predavanju ćemo proći nekako sveobuhvatno sve uzroke i pozadinu nekih problema zdravstvenih ili bilo kojih koje bi jedna žena mogla imati i onda usporediti to kroz neka životna razdoblja – ispričala je.

-Proći ćemo i alate i načine na koje si svaka žena može pomoći sama u rješavanju tih problema – dodala je daruvarska fitness trenerica.

Predavanje u daruvarskoj Knjižnici koje slijedi našoj sugovornici nije prvo ovakvo predavanje. Naime, održala ih je već nekoliko, a najrecentnije od njih bilo je u Knjižnici u Grubišnom Polju. Za povratne informacije kaže da su dobre, a pitanja i odgovori nakon predavanja standardna su procedura.

-Uvijek nakon predavanja otvorimo pitanja i odgovore i to mi je zapravo najdraži dio jer dobijem uvid što zapravo žene više zanima i muči pa za sljedeći puta imam neke teme koje mogu podrobnije odradit – ispričala je.

Predavanje je po rasporedu 6. ožujka u 18 sati u prostorijama daruvarske Knjižnice. U slučaju da ga ne stignete posjetiti, a interesira vas ova tema, Jeftimija kaže kako o tim temama govori i na društvenim mrežama.

-O ovim temama govorim i na svojim društvenim mrežama. Imam besplatnu grupu gdje ima oko 1000 žena i tamo u videima pričam upravo o tim temama pa ako netko želi može tražiti pristup i pogledati – zaključila je daruvarska fitness trenerica Ana Jeftimija.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!