Župan Marušić: Obnovom dispanzera osiguravamo kvalitetniju zdravstvenu skrb za djecu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Župan Marko Marušić u pratnji gradonačelnika Daruvara Damira Lneničeka obišao je prostor Školskog dispanzera u Daruvaru u kojem su u tijeku unutarnji radovi, a potom prostor Dječjeg dispanzera za koji su radovi privedeni kraju.

Ove godine za obnovu Doma zdravlja županija je uložila više od 600 tisuća eura. U obnovu dva prostora uložena je oko 280 tisuća eura odnosno skoro polovica ukupnog iznosa ulaganja. Što je između ostalog u svojoj izjavi istaknuo župan Marko Marušić.

– Nama je u interesu da pacijenti imaju što kvalitetniju zdravstvenu skrb, a naši liječnici bolje uvjete za rad. Ukupno smo za obnovu Doma zdravlja BBŽ uložili više od 600 tisuća eura što je najveće ikad ulaganje do sad. U tijeku je i izrada projektno tehničke dokumentacije za energetsku obnovu zgrada doma zdravlja ispostava Daruvar i Grubišno Polje – kazao je Marušić.

Daruvarska pedijatrica Dr. Ana Golubić Knežević izrazila je zadovoljstvo obnovom ambulante i zahvalila se županiji.

– Ovim putem želim se zahvaliti županiji, ali i gradu Daruvaru što su obnovili prostor dječjeg dispanzera. To je svakako jedan od razloga za ostanak u Daruvaru. Liječnici teže tomu da imaju uvjete za rad kao i da njihovi pacijenti dobiju što bolju skrb i zato – kazala je Golubić Knežević.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!