Bjelovarčanka Alica apelira: Žene, ispecite kolač i pomozite našoj Evi u borbi protiv leukemije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Klupko dobrote za Evu Vitanović, 9-godišnju Bjelovarčanku koja se hrabro bori protiv leukemije, sve je veće.

Sutra (subota) će u bjelovarskom Domu kulture biti održan donacijski koncert domaćeg benda Ringišpil, a sada je svojom niti dobrote ovom klupku odlučila pomoći pomoći i Bjelovarčanka Alica Stančin. Ona je jučer putem Facebooka pozvala svoje sugrađane da se pridruže prikupljanju sredstava za pomoć Evinoj obitelji.

– Vjerojatno ste svi već čuli da se organizira humanitarni koncert za našu malu sugrađanku Evu Vitanović, devetogodišnju djevojčicu oboljelu od leukemije kojoj se nažalost bolest vratila. Trenutno se Eva nalazi na Rebru i prima kemoterapije. Moja Ruža Polak, žena nesebičnog i velikog srca dosjetila se da prodajom kolača ispred naše župne crkve Sv. Antuna u Bjelovaru sakupimo koju donaciju za pomoć obitelji male Eve. Kolači će se prodavati ispred crkve prije svake mise (07:00 09:00,10:30 te 18:00 sati. )

E sada molim sve svoje Facebook prijatelje koji mogu pomoći da mi se jave ako žele sudjelovati u akciji. Svaka zainteresirana žena bi trebala ispeći dvije do tri vrste kolača koje bi se trebale donijeti u vjeronaučnu dvoranu 16. ožujka od 18 do 19 sati – pojasnila je sve detalje u svom statusu Alica Stančin dodavši kako apelira na svakoga jer se radi o 9-njoj djevojčici koja se sa svojom obitelji bori kao lavica da ozdravi.

– Ako želite pomoći molim vas da se javite meni ili Ruži kako bi znali okviran broj žena koje će donijeti kolače da možemo nabaviti dovoljan broj kutija za prodaju.
Dijelite dalje da pokažemo još jednom kako Bjelovar veliko srce ima za one koje nas trebaju – poručila je ova Bjelovarčanka.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!