Jandroković iz Grubišnog Polja poručio: ‘U četvrtak raspuštamo Sabor. Ovo su mogući datumi izbora’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Predsjednik Hrvatskog Sabora Gordan Jandroković danas je u Grubišnom Polju posjetio Podzemno skladište plina. Ovaj veliki kompleks Gordan Jandroković je posjetio u društvu župana Marka Marušića, gradonačelnika Grubišnog Polja Zlatka Mađeruha, saborskih zastupnika Mire Totgergelija i Vladimira Bileka te zamjenice župana Marije Jungić. 

Jandroković se u Grubišnom Polju dotaknuo izbora i raspuštanja Sabora

-Danas smo imali razgovor s našim koalicijskim partnerima i usuglasili smo se da u četvrtak, 14. ožujka raspustimo ovaj saziv Sabora. Imamo još nekoliko važnih točaka, njih ćemo raspraviti u ponedjeljak i utorak. Mogući datumi za parlamentarne izbore su 14.4., 21.4., 28.4., 5.5., i 12.5. je konačni mogući datum – kazao je Jadroković koji je na upit koji datum bi HDZ-u najviše odgovarao rekao da nemaju nikakvu preferenciju. 

Kampanja ide u smjeru destrukcije

-HDZ je spreman na izbore i datum ovisi o odluci predsjednika Republike. Volio bi da kampanja bude onakva kakva zasigurno neće biti. Dakle, da bude usmjerena u raspravu što je važno za Hrvatsku, za građane Republike Hrvatske. Dakle da fokus bude na sigurnost i stabilnost Hrvatske, zatim na životni standard naših građana, ekonomski napredak. Međutim, kako je sve započelo i što sve gledamo u Saboru, to sve ide u nekom drugom smjeru, u smjeru destrukcije, preteških riječi. Vidjet ćemo dalje kako će se postaviti oporbene stranke – kazao je, između ostalog, predsjednik Sabora Gordan Jandroković. 

Foto – I. Kokoruš

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!