Bjelovarčani spremni za Euro: ‘I da nemamo ulaznice, išli bismo u Njemačku’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Njemačka je domaćin Europskog nogometnog prvenstva koje počinje u lipnju ove godine. Da je Hrvatska ‘luda’ za nogometom potvrđuje činjenica da su Hrvati zatražili dva milijuna ulaznica. 

Kompletnu prodaju i distribuciju ulaznica za Euro organizira UEFA, a Hrvatska je u samom vrhu po broju prijava za ulaznice, stoga mnogi, nažalost, u prvom valu prodaje nisu imali sreće da kupe ulaznice. 

No, ima i onih koji jesu. Dean Čapar iz Bjelovara uspio je kupiti četiri ulaznice za utakmicu Hrvatska-Španjolska koja se igra 15. lipnja u Berlinu. 

Atmosfera će biti paklena

-Europsko prvenstvo u Njemačkoj se ne smije propustiti. U Katar nisam išao, bilo je stvarno preskupo, ali Njemačka nam je tu pred nosom i to se mora ići. I da nisam uspio kupiti ulaznice, išao bi jer znam da će atmosfera na trgovima biti spektakularna – priča nam Dean i nastavlja. 

-150 eura sam dao za četiri ulaznice što je zaista na kraju ispalo povoljno. Znam da će cijene sada samo rasti tako da sam zaista zadovoljan. Ići ću sa svojom ekipom, sjest ćemo u jedan auto i za Berlin. Tamo ćemo neki apartman si uzeti i to moramo sada ovih dana što prije jer cijene lete u nebo – kaže nam Dean. 

Na utakmicu s Albanijom koja će se igrati u Hamburgu 19. lipnja ići će Bjelovarčanin Matko Lusić. 

-Bio sam na mnogim utakmicama Hrvatske pa recimo i na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj gdje smo nažalost ispali u skupini. Bilo je fantastično, što se tiče navijanja potpuno smo dominirali i uvjeren sam da će tako biti i sada u lipnju na Europskom – kaže nam Matko.

-Rezultat je važan, pobjeda je važna, ali ipak najviše idem zbog atmosfere. Jednostavno se naježiš kada u središtu nekog grada vidiš tisuće i tisuće Hrvata u kockicama i kada sve grmi hrvatskim pjesmama. Inače, uspio sam kupiti sam četiri ulaznice za tekmu s Albanijom. Idemo draga, ja i dva prijatelja i vjerujem da će biti ludo i nezaboravno. 

 Foto – Štefan Brajković


PODIJELI S PRIJATELJIMA!