Bjelovarčani na ‘Ringišpilu za Evu’ donirali veliki iznos, djevojčica im zahvalila iz svog doma

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarčani su još jednom pokazali da imaju veliko srce. Na donacijskom koncertu za malenu Evu Vitanović (9) koja boluje od leukemije prikupljeno je 5.335,00 eura. Podsjetimo, koncert pod nazivom „Ringišpil za Evu” je u bjelovarskom Domu kulture održao bend Ringišpil, a pozivu da pomognu odazvali su se brojni Bjelovarčani i gosti iz okolice koji su gradski hram kulture ispunili do posljednjeg mjesta.

-Hvala svima koji su pomogli, donirani novac će olakšati situaciju obitelji i omogućiti im da se u ovim teškim trenucima ne zamaraju financijama već da se u potpunosti posvete Evi i njezinoj borbi protiv bolesti – kazala je Andrea Sušak, jedna od organizatorica koncerta.

Malena Eva trenutno prima kemoterapiju, a pozdrave svojim sugrađanima ovoga je vikenda poslala iz svog doma u Bjelovaru, kamo je na dva dana otpuštena iz bolnice.

-To joj puno znači, tu je najjača – kazala nam je obiteljska prijateljica Andrea.

Nakon kemoterapije, Evu očekuje i transplantacija koštane srži, a trenutno joj liječnici traže potencijalnog donora pa su na pretragama bili i neki članovi obitelji. Iako im je ovih dana teško, i članovi obitelji Vitanović i njihovi prijatelji optimistični su i vjeruju kako će iz ove bitke Eva izaći kao pobjednica, baš kao i prije tri godine, kada je leukemiju pobijedila prvi put.

-Eva je jako hrabra, ona je je borac i nema sumnje da će pobijediti bolest – poručuju Evini prijatelji.

Svi koji nisu stigli na donacijski koncert „Ringišpil za Evu”, donacije mogu uplatiti na poseban humanitarni računa na njezino ime otvoren u Zagrebačkoj banci, broj HR4723600003118879712.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!