[VIDEO] Mladi bjelovarski rock bend ‘Hotel Korzo’ objavio novi singl. Poslušajte, pjesma je odlična!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mladi i uspješni bjelovarski rock band ‘Hotel Korzo’ ovih dana izašao je s novom pjesmom ‘Dan’ koju možete poslušati na njihovom youtube kanalu. 

Inače, ovaj talentirani bend čine Lovro Lukačić, Petar Miljanić, Lucija Subota, Fran Šostar i Petar Klinac koji je napisao tekst za pjesmu ‘Dan’ i s kojim smo razgovarali. 

-Godinu dana smo razmišljali što ćemo i kako ćemo jer imali smo refren, ali dalje od toga se nismo pokrenuli. Onda sam uzeo jednu svoju pjesmu koju sam prije napisao, ukomponirao je u refren i složili smo se da je to to – priča nam Klinac o novom singlu benda ‘Hotel Korzo’ te nastavlja. 

-Pjesmu smo snimali par tjedana, htjeli smo da bude točno onako kako smo sve zamislili i htjeli. Poslali smo ju na natječaj za Zagrebački festival, a izaći će i na našem novom albumu. Mislim da je pjesma kvalitetna, producent pjesme je Bojan Gatalica, a uskoro će naći i na streaming servisima – kazao je mladi talentirani glazbenik Petar Klinac koji je dodao da će sada uvježbavati novije i starije pjesme te spremno dočekati ljetne koncerte. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!