Nakon teške nesreće 26-ogodišnji vozač bori se za život

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Noćas, u ranim jutarnjim satima 16. ožujka, oko 03:35, dogodila se teška prometna nesreća u Dapčevačkim Brđanima kada je 23-godišnji vozač daruvarskih registarskih oznaka izgubio kontrolu nad vozilom prilikom izlaska iz lijevog zavoja. Automobil je prešao preko rubnjaka, kolnog mostića i desnog putnog jarka, udarivši prednjim dijelom u parkirano teretno kombi vozilo njemačkih nacionalnih oznaka.

Nakon prvotnog sudara, osobno vozilo je zanošenjem udarilo u stup dvorišne ograde, nakon čega je odbačeno u dvorište kroz ogradu, dok je teretno vozilo odbačeno u putni jarak. Teretno vozilo, vlasništvo 43-godišnje žene, bilo je propisno parkirano.

Vozač i 26-godišnji putnik prevezeni su u Opću bolnicu Virovitica zbog zadobivenih ozljeda. Vozaču su uzeti uzorci krvi i urina kako bi se utvrdila prisutnost alkohola u organizmu. Vozač je teško ozlijeđen i njegovo stanje je opasno po život, dok je putnik zadobio lakše tjelesne ozljede. Zbog težine ozljeda, vozač je prebačen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.

Istraga je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!