U Konjičkom klubu Husar organiziraju humanitarno druženje za jednu svoju ozlijeđenu članicu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Konjički klub Husar u Čazmi pridružio se humanitarnoj akciji za Katarinu Nerlović koja je stradala u padu s konja i pritom zadobila ozlijede mozga. Kako bi prikupili novčane donacije koje bi olakšali liječenje toj djevojci, odlučili su se organizirati niz događanja pod geslom Draga Kate, cijeli Husar jaši za te.

– Katarina je bila dugogodišnja članica našeg kluba, pa smo osjetili potrebu da joj na neki način pomognemo u njezinom daljnjem liječenju, odnosno prikupimo novac za njezinu rehabilitaciju – kaže Maja Franješ Ćorković, predsjednica tog Konjičkog kluba.

Ovo će biti druga subota kada organiziraju razna zanimljiva događanja na otvorenom i u prostorijama Konjičkog kluba.

– Pripremili smo stvarno bogat program. Za najmlađe tu su radionice izrade konja i razne igre, a za starije tu su razna predavanja, nezaobilazno jahanje i neke vježbe na konjima – pojašnjava.

Budući da su slično humanitarno druženje organizirali i prošloga tjedna, Franješ Ćorković ističe kako je zadovoljna interesom i odazivom.

– Jako smo zadovoljni, a ugodno nas je iznenadio odaziv, ali i komentari. Svima se svidio koncept druženja. Bilo je to ugodno provedeno prijepodne i subota – priča i napominje da se sličnom odazivu nada i ovaj tjedan.

Sve aktivnosti u subotu, bez obzira na vremenske uvijete, počinju u 10 sati, na vanjskim ili unutrašnjim prostorima Konjičkog kluba Husar Čazma.

FOTO: Facebook KK Husar Čazma


PODIJELI S PRIJATELJIMA!