Policija se oglasila o prometnoj nesreći u središtu Bjelovara, evo tko je kriv!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Policija se oglasila o prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 13 sati dogodila na raskrižju ulica Matice hrvatske i Šenoine, o kojoj smo prvi izvijestili. Kako stoji u službenom policijskom izvješću, nesreću je skrivila 23-godišnja vozačica koja je osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka upravljala Ulicom Matice hrvatske.

-Dolaskom neposredno prije raskrižja s Ulicom Augusta Šenoe, uslijed ne držanja potrebnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, skrenula je vozilom u lijevo izbjegavajući sudar te prednjim desnim bočnim dijelom osobnog automobila udarila je u zadnji lijevi bočni dio osobnog automobila također bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 59-godišnjakinja. 59-godišnjakinja se kretala Ulicom Matice hrvatske u istom smjeru, a u trenutku prometne nesreće usporavala je vožnju zbog propuštanja pješakinje koja je prelazila obilježeni pješački prijelaz. Od siline udara došlo je do prevrtanja osobnog automobila kojim je upravljala 23-godišnja vozačica na bočnu stranu, a zatim i na krov gdje se zarotiralo po kolniku i zaustavilo – javljaju iz policije.

U prometnoj nesreći tjelesne ozljede zadobile su obje vozačice koje su zatražile medicinsku pomoć na hitnom bolničkom prijemu Opće bolnice „Dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. Po zaprimanju bolničkih prijava slijedi podnošenje adekvatne prijave protiv 23-godišnje vozačice koja je skrivila prometnu nesreću.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!