Čazmanski supermaraton nudi brojne sadržaje i za one koji neće trčati!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

47. Međunarodni atletski supermaraton od Kaptola do Kaptola ove nedjelje 24. ožujka puno je više od sportskog događaja. Uz najdužu cestovnu utrku, bit će to prilika da se uživa i u nekim drugim aktivnostima.

Sutra će se održati i Čazmanski vinokap u Multifunkcionalnom centru u Čazmi. Ocjenjivanje provode licencirani enolozi, a proglašenje najboljih bit će na izložbi netom prije supermaratona. U večernjim satima sutra će se od 20 sati održati i besplatni koncert pjevača A strane u kino sali Centra za kulturu, no ulaznica za taj događaj više nema.

Planinarsko društvo Garjevica Čazma organizira treću po redu “Gojzericom od Kaptola do Kaptola”, a trasu kojom se trči supermaraton, oni kreću pokoriti u subotu u ponoć.

Od jutra u nedjelju kreću i atletska natjecanja za djecu i učenike koja će obuhvatiti više od 250 djece. Bit će, kao i uvijek i bogate gastro ponude jer će se u nedjelju krčkati kaptolski kotlići, a besplatna degustacija omogućena je od 13 sati. Održat će se i izložba starodobnih vozila i moto alka, koji će se moći vidjet u nedjelju od 17 sati. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!