Otvorena novoobnovljena cesta od Križica do Donje Šušnjare

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Općini Ivanska otvorena je novoobnovljena cesta koja spaja Križic i Donju Šušnjaru. Riječ je o kilometar i pol dugoj županijskoj cesti od velike važnosti za prometovanje mještana.

-1510 metara ukupne vrijednosti 196 tisuća eura. Zaista mi je drago, to dokazuje i veliki broj mještana koji su došli ovdje i onda tek vidimo koliko im znači ova cesta da se asfaltira i to je zaista put kojim trebamo ići i da ćemo tome težiti – ispričao je župan Marušić.

-Vi znate da smo mi prije tri godine preuzeli našu županijsku upravu za ceste s 29 milijuna kuna minusa. Nakon tri godine jednog racionalnog ponašanja on je sada na nuli, čak i na nekoj pozitivi i to nam svakako daje prostora da ove i narednih godina što više naših županijskih prometnica dovedemo u stanje u kakvima bi trebali biti – dodao je.

Novoobnovljenom cestom zadovoljan je i načelnik Općine Ivanska Željko Marvin.

-Na području Općine Ivanska ima još dosta loših prometnica, ali ovo je bila jedna od najlošijih kao i prometnica Srijedska – Nova Ploščica – ispričao je načelnik i dodao kako su te dvije prometnice žile kucavice kojima mještani svaki dan prolaze i uništavaju si automobile.

Na otvorenju je najavljena i rekonstrukcija županijske ceste od Srijedske do Nove Ploščice koja bi trebala biti gotova još ove godine.

-Ta prometnica Ploščica-Srijedska zaista je u jednom je dotrajalom stanju i vjerujte učinit ću sve da ove godine i nju na radost tamošnjih mještana da ju dovedemo u ovakvo stanje u kakvom treba biti – obećao je župan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!