Jandroković: Zamislite državu u kojoj se svi ponašaju poput SDP-a i Milanovića!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nositelj II. izborne jedinice liste HDZ-a i HSLS-a Gordan Jandroković u ponedjeljak je putem društvenih mreža osvrnuo na niz uvreda koje su zahvaljujući Zoranu Milanoviću, SDP-ovu kandidatu za premijera, u zadnje vrijeme okupirale medijski prostor uz više-manje prešutnu podršku te stranke. Jandroković, koji za razliku od većine hrvatskih političara društvene mreže ne koristi samo u predizborno vrijeme, ovoga puta odgovorio je i hoće li HDZ u kampanji nastupati agresivno i u mržnji.

„Naši politički protivnici SDP i njima slični, predvođeni Milanovićem nazivaju nas bandom, bagrom, gangsterima, kvislinzima…

Zašto to čine?

Njihov cilj je unaprijed opravdati svoje djelovanje. Kada skupinu ljudi označiš bandom tada su sva sredstva i metode daljnjeg djelovanja opravdane. Onda je u obračunu s njima opravdan prijezir, bijes, mržnja i u konačnici nepoštivanje zakona.

Zamislite zemlju u kojoj bi se svi ponašali na takav način?

Mi nismo takvi i nikada nećemo biti. Ponovo ćemo pobijediti na naš način – većinskom voljom hrvatskog naroda. 💪🏻💙🇭🇷”, napisao je Jandroković na svojoj Facebook stranici uz prigodan hashtag #VrućeSrceHladnaGlava.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!