Evo tko će sve dobiti uskrsnicu, provjerite jeste li na listi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Službenici i namještenici Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije i ove godine mogu računati na uskrsnice, no iznosi koje će primiti neće biti jednaki.

Naime, zaposlenici Grada Bjelovara uskrsnice će dobiti u bonovima u vrijednosti od 133 eura, dok njihovim kolegama iz zgrade u Starčevićevoj slijedi 220 eura u novcu te dodatnih 60 eura u bonovima.

Ove godine po prvi puta na uskrsnicu mogu računati i bjelovarski umirovljenici s nižim primanjima, i to u iznosu od 30 do 100 eura, ovisno o visini mirovine koju primaju. Usto, u srijedu, 27. ožujka, na račune oko 720 tisuća umirovljenika „sjest će” državni dodatak od 50 do 160 eura, također ovisno o visini mirovine koju primaju.

Uskrsnicu su po prvi puta primili i nastavnici i to u svojstvu zaposlenika državnih i javnih službi, što su sindikati uspjeli ispregovarati u listopadu prošle godine.

Na isplatu uskrsnica mogu računati i zaposlenici u privatnom sektoru, a na području Bjelovarsko-bilogorske županije poslodavci se najčešće odlučuju na iznose od 50 do 150 eura.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!