[FOTO] Općina Berek darivala svoje najmlađe! Pakete i kuverte dobilo 12 beba rođenih ove godine…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U prostorijama Općine Berek održano je tradicionalno darivanje beba. Pakete i kuvertu je od Općine i garešničkog Crvenog križa dobilo 12 beba rođenih ove godine na području Bereka.

-Želim vam čestitati na vašoj plemenitoj i odgovornoj ulozi roditeljstva, nekad zna biti teško, ali vjerujte mi da se svaki trud, svaka sekunda uloženog vremena i angažmana vrati – ispričala je Melita Lozina, ravnateljica Crvenog križa Garešnica.

-Želim vam da vam bebe budu zdrave, plemenite, humane, pametne, školovane s prebivalištem na području, ako ne Općine Berek, onda barem Bjelovarsko – bilogorske županije – dodala je.

Općina Berek bebe daruje već dvadesetak godina, a načelnik Mato Tonković zadovoljan je brojem rođenih beba.

-Tek smo pred nekih dvadesetak godina počeli darivati, skromnije, manje, ali evo svake godine sve više, ali evo sretni smo i zadovoljni kad vidimo koliko je to beba i da svake godine raste broj. To su ti pokazatelji onih naših mjera nabavka, uređenja ili kupovina nekretnine – ispričao je Tonković.

Rekao je Tonković i dodao kako djece u Općini ima, te da će projekt vrtića koji je trenutno u izradi dobro doći.

Danas je ovdje 12 beba, znači već 12 imamo samo od ove godine i još od prošle godine, pretprošle, to je ipak uzlazna dob od 4-5 godina koji mogu ići u vrtić tako da se mi uopće ne brinemo da li ćemo biti popunjeni 100 posto – zaključio je načelnik.

Darom od Općine zadovoljna je i Nikolina Daničić – Ivančan.

-Naravno da sam zadovoljna, jako je lijepo to od njih, u današnje vrijeme svaki euro dobro dođe – ispričala je.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!