[FOTO] Posjetili smo bjelovarsku tržnicu: Najveća potražnja očekuje se u subotu, a ovo su cijene

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Od najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa dijeli nas tek nekoliko dana, a dok se u bjelovarske trgovačke centre slijevaju horde ljude, na Gradskoj tržnici još je uvijek relativno mirno. Kako otkrivaju prodavači, vrhunac potražnje očekuju tek u subotu, a za to su posve spremni.

– Još uvijek ne možemo reći da je na našoj tržnici živo kako bismo mogli očekivati, no u subotu će sigurno biti. Mi smo posve spremni. Ima dovoljno svega – od mladog luka preko rotkvica pa sve do jaja koja će i ove godine biti neizostavni dio blagdanskog stola – poručuju prodavači s bjelovarske tržnice na kojoj se za pušlek luka traži jedan euro, a isto toliko stoji i pušlek rotkvice, dok ćete za 10 jaja trebati izdvojiti od dva do dva i pol eura.

– Cijene jesu nešto više nego kada smo imali kune, a mogli bismo reći da je dobrog starog medu zamijenila kovanica od jednog eura. Ipak, iako smo sada u ulozi prodavača, i mi sami smo svakodnevno kupci pa iako nam možda nekada nije pravo kada vidimo cijene veće nego prije par godina, sada smo se već navikli da je sve poskupjelo – zaključuju prodavači s bjelovarske tržnice.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!