Boje Fokusa i Republike na izborima brane dvojica Bjelovarčana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Koalicija koju čine stranke Fokus i Republika sinoć je Državnom izbornom povjerenstvu predala svoje izborne liste za 11 izbornih jedinica. U prvoj izbornoj jedinici listu će predvoditi prvi čovjek Republike Damir Vanđelić, dok će šef Fokusa Davor Nađi biti prvi u šestoj izbornoj jedinici.

U drugoj izbornoj jedinici listu će pak predvoditi bivši bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs. Na listi Bajs predstavlja stranku Fokus iako je njegova stranka Damir Bajs Nezavisna lista, koju je osnovao 2017. godine, još uvijek aktivna u registru političkih stranaka.

Kako doznajemo, osim Damira Bajsa, Bjelovarsko-bilogorska županija će na listi za drugu izbornu jedinicu imati još jednog predstavnika. Riječ je o Bjelovarčaninu Jordanu Atanasovskom, bivšem medijskom djelatniku, koji na listi brani boje Republike, i to na osmom mjestu.
-Na listama su dokazani ljudi, kako na lokalnim razinama kojima upravljaju, tako i u sektorima kojima su se bavili, istaknuli su uoči predaje lista čelnici dviju stranaka, Nađi i Vanđelić, koji su se prozvali – koalicijom razuma.

Foto: FB Fokus


PODIJELI S PRIJATELJIMA!