Gudovac ponovno postaje poljoprivredni centar regije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Proljetni sajam ove godine pretvorit će Gudovac u poljoprivredni centar regije na puna četiri dana. Na 25. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji se održava od 11. do 14. travnja 2024. godine posjetitelji će se moći upoznati sa svim novinama u poljoprivrednoj, ali i građevinskoj industriji. Na jednom mjestu bit će prezentirane najnovije tehnologije i oprema, uz nezaobilazna brojna stručna predavanja s aktualnim temama.

Posjetitelji mogu očekivati bogat izložbeni program s velikom ponudom traktora i poljoprivrednih strojeva, opreme i strojeva za građevinarstvo te sve za proljetnu sjetvu, uključujući sjemensku robu, zaštitna sredstva i umjetna gnojiva. Za ljubitelje hortikulture sajam nudi obilje resursa za uređenje vrta, voćnjaka i parkova, s širokim izborom sadnica, cvijeća i alata.

Izlagat će i lokalni OPG-i, obrtnici i poduzetnici, a tu je i široka ugostiteljska ponuda uz koju je uvijek lakše i zabavnije ostati na sajmu čitav dan.

Ovogodišnji sajam je zaista međunarodan, s nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i oko 15 iz stranih zemalja. Usto, očekuju se deseti tisuća posjetitelja iz Hrvatske i susjednih država. S 70.000 kvadratnih metara vanjskog izložbenog prostora, 8.000 kvadratnih metara pokrivenog prostora i 75.000 kvadratnih metara besplatnog parkirališnog prostora, Gudovac je izvrstno pripremljen za veliki priljev posjetitelja.

Cijena ulaznica za odrasle iznosi 5 eura, a za djecu od 7 do 15 godina, umirovljenike i osobe s invaliditetom je 4 eura. Obiteljska ulaznica košta samo deset eura, a dostupan je i popust za grupne posjete od minimalno 20 osoba, pa ulaznica košta 4 eura po osobi. Parkiranje je i dalje besplatno za sve posjetitelje.

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 18:00 sati u četvrtak, 11. travnja, te od 9:00 do 18:00 sati u petak, subotu i nedjelju (od 12. do 14. travnja).


PODIJELI S PRIJATELJIMA!