Gordan Jandroković iz Garešnice poručuje: Osigurat ćemo mjesto u vrtiću za svako dijete

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nositelj liste HDZ-HSLS za II. izbornu jedinicu Gordan Jandroković danas obilazi gradove u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Počeo je u Garešnici gdje je u društvu članove svoje stranke, HDZ-ovih kandidata za Hrvatski sabor Mire Totgergelija, Sanele Grbaš – Bratković i Marka Marušića obišao tržnicu i EU projekt Zeleni vrtovi Poilovlja.

„Prije četiri godine obišli smo vrtić u Garešnici koji je tada izgrađen, a sada se planira gradnja još jednoga. Sva djeca u Garešnici sasvim sigurno imat će svoja mjesta u vrtiću, a naš cilj je da tako bude i na razini države”, istaknuo je Jandroković dodavši da je Garešnica iz EU fondova povukla više od 15 milijuna eura.

Kazao je i da je HDZ spreman uhvatiti se u koštac s novim izazovima, što je već pokazao odgovornim upravljanjem državom. Najavio je povećanje plaća u sljedećem mandatu.

Nastavak povećanja plaća

„Želim najaviti, a iza toga čvrsto stojimo i to smo dokazali u ovome mandatu, da ćemo nastaviti povećavati plaće. Prosječna plaća do kraja sljedećeg mandata bit će 1600 eura, a prosječna mirovina 750 eura. Osigurat ćemo pravo majkama da za svako novorođeno dijete dobiju godinu dana staža. I to su naši glavni naglasci”, zaključio je Jandroković.

Obilazak gradova u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nastavlja Veteranskog centra u Daruvaru i Daruvarskih toplica, a završava u Grubišnom Polju gdje će obići spomen-sobu i susresti se s predstavnicima udruga proizišlih iz Domovinskog rata.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!