[VIDEO] Najava Proljetnog sajma privukla stotinu tisuća gledatelja, pokušajte se ne nasmijati

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski komičari iz zlatnih vremena Shock showa, Mario Petreković i Dubravko Čačija, za potrebe 25. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma ponovno su udružili kreativne snage i snimili video koji je za manje od tjedan dana uspio prikupiti više od stotinu tisuća pregleda na Facebooku.

Petreković i Čačija u svojem poznatom stilu najavili su Proljetni sajam koji ove godine traje četiri dana, umjesto uobičajena tri dana, a održavat će se od srijede, 11. travnja do nedjelje, 14. travnja na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Podsjetimo, i na ovogodišnjem Proljetnom sajmu okupit će se više stotina izlagača iz Hrvatske i oko 15 iz stranih zemalja. Usto, očekuju se deseti tisuća posjetitelja iz Hrvatske i susjednih država. S 70.000 kvadratnih metara vanjskog izložbenog prostora, 8.000 kvadratnih metara pokrivenog prostora i 75.000 kvadratnih metara besplatnog parkirališnog prostora, Gudovac je izvrsno pripremljen za veliki priljev posjetitelja.

Cijena ulaznica za odrasle iznosi 5 eura, a za djecu od 7 do 15 godina, umirovljenike i osobe s invaliditetom je 4 eura. Obiteljska ulaznica košta samo deset eura, a dostupan je i popust za grupne posjete od minimalno 20 osoba, pa ulaznica košta 4 eura po osobi. Parkiranje je i dalje besplatno za sve posjetitelje.

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 18:00 sati u četvrtak, 11. travnja, te od 9:00 do 18:00 sati u petak, subotu i nedjelju (od 12. do 14. travnja).


PODIJELI S PRIJATELJIMA!