[FOTO] Jandroković: Kvalitetna suradnja države sa županijom, gradovima i općinama donosi dobrobit građanima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nositelj liste Hrvatske demokratske zajednice za drugu izbornu jedinicu (HDZ-HSLS-HDS-HNS-HSU) Gordan Jandroković u društvu Darija Hrebaka (HSLS), Marka Marušića, Mire Totgergelija, Sanele Grbaš – Bratković i drugih kandidata s te liste u subotu je obišao bjelovarsku tržnicu, a svoj posjet Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Jandroković nastavlja u Rovišću gdje će obići gradilište nove tržnice.

Jandroković je kazao da ga raduje to što su građani prepoznali rezultate rada Vlade u proteklih osam godina i nisu nasjeli na oporbu koja pokušava izazvati kaos i prikazati da situacija nikad nije bila gora.

„Uvjeren sam da građani znaju procijeniti što je dobro napravljeno i što treba unaprijediti, jer ne možemo slikati stvari idealnim bojama nego nešto treba i popravljati. Dosadašnja kampanja pokazuje da ljudi žele konstruktivnost i žele da se natječemo programima, ideja i vrijednostima koje zastupamo. Naša konkurencija izbore koristi za proste, vulgarne i destruktivne napade, ali uvjeren sam da će naši građani honorirati one koji su okrenuti rješavanju problema i nude viziju Hrvatske za sljedeće četiri godine”, kazao je Jandroković dodavši da su Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija odličan primjer kvalitetne suradnje gradova i općina sa županijom i državnom razinom koja donosi korist građanima.

Gradonačelnik i predsjednik HSLS-a Dario Hrebak također je pohvalio sinergiju do koje dolazi suradnjom države i lokalnih jedinica samouprave.

„Nikad nije bilo više novca u našoj povijesti iz EU fondova, Bjelovar ima 200 milijuna eura odobrenih iz EU fondova, to je pola Pelješkog mosta koji će se realizirati u sljedećih godinu i pol do dvije i zato idemo dovršiti posao. Druga stvar zašto smo se odlučili za HDZ i ostale partnere je porezna politika u kojoj će država uzimati manje novca i time će se stvoriti uvjeti za otvaranje novih radnih mjesta”, naveo je Hrebak i najavio da će Grad Bjelovar, zbog dobrog punjenja proračuna, dodatno sniziti višu stopu poreza na dohodak sa 28 na 25 posto.

Župan Marušić također je istaknuo sinergiju države, županije, gradova i općina zahvaljujući kojoj Bjelovarsko-bilogorska županije više nije u društvu najnerazvijenijih županije u Hrvatskoj.

„Danas više nema ni općine ni grada u kojemu se ne radi na dobrobit naših stanovnika. Grade se vrtići, grade se škole i ostali kapitalni projekti a sve u cilju stvaranja što boljih uvjeta za život našim mladim obiteljima, ali i ostalima”, naglasio je župan Marušić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!