Na BOK festu 11 vrhunskih predstava i brojna popratna događanja. Evo detaljnog programa

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Danas je u Domu kulture službeno najavljen ovogodišnji BOK fest. 

Umjetnički direktor festivala Goran Navojec u društvu gradonačelnika Hrebaka, zamjenika Brajdića, predsjednice Kulturnog vijeća grada Bjelovara Đurđe Adlešič, ravnateljica CUK-a Ivane Hrpalo predstavio je ovogodišnji program. 

BOK fest će ove godine imati 11 predstava i 12 izvedbi, te brojna popratna događanja. Prodaja ulaznice počinje 20. travnja (subota) od 10 sati kod BOK kućice na korzu, a isti dan od 12 sati će početi online prodaja ulaznica na stranici KMC-a. Osim predstave ‘Da sam ja netko’ Enisa Bešlagića, ulaznica za navedenu predstavu se već sada može kupiti putem sustava Eventim.

Brojna popratna događanja

-Sve počinje 26. travnja kada ćemo imati prvu predstavu Hrvatskog kazališta Pečuh ‘Teror’. Već sljedeći dan imamo prve dodatne sadrže kojih će ove godine biti iznimno mnogo. Dakle, u subotu već imamo u Gradskom muzeju predstavljanje knjige Bogdana Diklića ‘O glumi bez glume’, a od 21 sat na gradskom paviljonu ćemo imati veliki ‘BOK Alfa Jukebox’ koncert gdje će nastupiti poznati hrvatski glumci, glazbenici, ali i jake snage bjelovarske glazbe. Također, imat ćemo i prvi Pub BOK kviz u popularnoj Oki na korzu kojeg će voditi Joško Lokaš, tu su naravno i BOK rukometni turnir, Moto alka i brojna druga događnja  – kazao je, između ostalog, Navojec te je dodao.

-Inače, selektor ovogodišnjih predstava je bila bjelovarska glumica Erna Rudnički i ja joj se zahvaljujem i čestitam joj na odličnoj selekciji kao i Ivanu Ožegoviću na uvijek predanom radu te svim ostalima koji uvijek pomažu od gradske uprave, gospođe Adlešič, Ivane Hrpalo iz CUK-a i njezinog tima – poručio je Navojec. 

BOK je najveća kulturna manifestacija grada

Gradonačelnik Dario Hrebak istaknuo je da je oduševljen programom BOK-a te se zahvalio cijelom timu koji je radio na BOK-u 

-Mislim da idemo prema vremenima kada je BOK bio posebno poznat događaj, ja ispred Grada mogu obećati da ćemo dalje i još više ulagati u BOK jer realno, BOK je najveća kulturna manifestacija grada Bjelovara – kazao je, između ostalog, Hebak.

Đurđa Adlešič istaknula je kako je festival ušao u treće desetljeće.

-Ucrtani smo u međunarodnu kartu festivala i to držim najvećim uspjehom. Da biste držali nekakvu liniju prema gore treba uložiti puno truda da ne dođe do stagnacije. Ali uz ovu ekipu, nije se očekivalo ništa manje. Inače, imat ćemo predstave iz čitave regije, ali isto tako imat ćemo i bjelovarske predstave – kazala je Adlešič.

Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić istaknuo je, između ostalog, da su brojni bjelovarski gospodarstvenici financijski pomogli u organizaciji ovogodišnjeg BOK-a.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!