Znamo kako glume, a sada ćemo čuti i kako pjevaju Bešlagić, Šovagović, Mlikota i drugi poznati glumci!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Otvorenje 21. izdanja popularnog kazališnog festivala, BOK Festa, i ove godine bit će upotpunjeno jedinstvenom glazbenom poslasticom na kojoj će snage udružiti pjevači i glumci.

Koncert Bok Alfa Jukebox, koji je prošle godine, na jubilarni, 20. rođendan BOK-a, održan prvi put, po svemu sudeći pretvara se u tradiciju. Održat će se drugog dana BOK Festa, 27. travnja, na bjelovarskom paviljonu, od 21 sat, a i ove godine na koncertu će nastupiti brojna poznata imena, otkrio nam je umjetnički direktor festivala Goran Navojec.

-Koncert je prošle godine bio pun pogodak pa smo ga odlučili ponoviti. Doduše, ekipa koja će se uhvatiti mikrofona malo se promijenila, ali svejedno će biti spektakularno. Kao i lani, na repertoaru će biti domaći hitovi osamdesetih i devedesetih godina – kaže Goran Navojec.

Sjajna atmosfera

Glavni meštar na pozornici bit će naš poznati skladatelj i gitarist Ante Gelo koji u Bjelovar ponovno stiže sa svojim bendom.

-Atmosfera je prošle godine bila odlična, uživali smo u gotovo tri sata sjajne glazbe. Bilo bi šteta ne ponoviti takav događaj. Bjelovarska publika nikad ne razočara i iskreno se veselim novom druženju – kazao je Ante Gelo.

Suorganizator BOK Alfa Jukeboxa je Alfa radio koji se sluša na području čitave središnje Hrvatske.

-BOK Fest je izuzetno važan za Bjelovar i velika nam je čast što na ovaj način dajemo doprinos festivalu. Osim toga, umjetnički direktor BOK-a Goran Navojec od prvog je dana zaštitni glas Alfa radija, tako da je i suradnja na organizaciji koncerta nama nekako normalna i prirodna. Sve to prošle godine rezultiralo je sjajnom pričom koju je publika odlično prihvatila, a vjerujem da će tako biti i ove godine – kazala je Danijela Vusić, direktorica Alfa radija.

S Antom Gelom u Bjelovar stižu i uvijek sjajni Jure Brkljača, Iva Ajduković, Bruna Oberan, te domaće glazbene snage –Davor Lovrić, Mario Mikor, Sven Pocrnić i Dijana Čerčić Škreblin. No, kako je i red na koncertu kojim se otvara kazališni festival, uz glazbenike će nastupiti i brojne glumačke zvijezde.

Svi su dobrodošli

-Prošle godine su se dokazale pa smo odlučili ponovno pozvati Jelenu Perčin i Milu Elegović, a našim damama ovoga puta stiže i pojačanje. Naime, na koncertu će nastupiti pjevački asovi Enis Bešlagić, Vedran Mlikota, Filip Šovagović, Tihana Lazović i Bjelovarčanka Erna Rudnički. A pridružit ću im se, naravno, i ja– otkriva Navojec i dodaje.

-Ali ni to nije sve. Na koncertu će nastupiti i velika hrvatska pop zvijezda 90-ih koja će otpjevati svoje bezvremenske hitove. Vjerujte mi, nema osobe u Hrvatskoj koja nikada nije zaplesala na njezine hitove i uvjeren sam da će Bjelovarčani biti oduševljeni – poručio je Navojec te najavljuje „zagrijavanje“ za koncert

– Subotu prije, 20.travnja, odmah nakon prodaje prve ulaznice za BOK fest, neki naši izvođači postat će ulični pjevači na bjelovarskom Korzu i dočarati što nas očekuje na BOK Alfa Jukebox-u!

Dodaje kako su na koncert svi dobrodošli, baš kao i na sva ostala događanja u sklopu 21. BOK Festa koji se održava od 26. travnja do 9. svibnja i koji u Bjelovar dovodi desetak vrhunskih predstava renomiranih domaćih i stranih kazališta.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!