[FOTO] Gladni ste? Saznali smo cijene odojka, janjetine i šarana na Sajmu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GUDOVAC – Otvoren je jubilarni 25. Proljetni poljoprivredni sajam. Uz razne poljoprivredne strojeve, priključke, sadnice, gastro proizvoda i slično, svoje mjesto našla je i dobro posjećena gastro ponuda. Provjerili smo kakva je situacija.

-Kuća dobre hrane kao i svake godine na bjelovarskom sajmu diči se – dobrom hranom. U ponudi je kompletan roštilj, kompletan ražanj – odojak i janjetina, fini ćevapi, fine kobase, fina kotlovina…- ispričao nam je Dražen Nikolić iz Kuće dobre hrane.

-Cijene smo ostavili na nivou prošle godine, 40 eura je janjetina, 30 eura je odojak, ćevapi su po 9 eura, pristojne cijene, ali stvarno su i porcije dobre, a i klopa je stvarno dobra – dodao je Nikolić.

Upitali smo i što im od hrane donosi najviše pohvala.

-MI smo na sajmu već 15 godina, od toga smo desetak godina na istoj lokaciji, svi ovi ljudi koji ovdje jedu i vraćaju se su nam najveća pohvala – sa smiješkom će Nikolić.

Vikend na sajmu donosi i veću posjećenost, zanimalo nas je jesu li spremni za gužvu koja slijedi.

-Radili smo i u srijedu navečer, imamo pripremljenog odojka, topla janjetina se skida svakih sat vremena tako da mislim da će biti sve u redu. Sajam je svečano otvoren, radimo za ručak, ne onim tempom kao vikendom, ali u redu je – ispričao nam je u četvrtak Nikolić.

U slučaju da se odlučite za riblje specijalitete, s druge strane sajma pronaći ćete šarane na rašljama čiju ćete porciju s prilogom platiti 18 eura.

Ako niste tip od janjetine, prasetine i šarana, sajamska gastro ponuda je široka te ćete vrlo lako pronaći i hot dogove po 3 eura i burgere po 5 eura.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!