Policija se oglasila o teškoj nesreći u Gudovcu: ‘Vozač nije stao na znak stop’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jučer oko 13 sati dogodila se teška prometna nesreća na raskrižju Gudovačke ulice i Ulice Velike Sredice o čemu je portal Klikni.hr odmah izvijestio.

PU bjelovarsko-bilogorska naknadno se službeno oglasila o navedenoj nesreći.

-Dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Do nesreće je došlo kada 26-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka nije postupio po prometnom znaku STOP na raskrižju Gudovačke ulice i Ulice Velike Sredice već je ušao u raskrižje pri čemu je oduzeo prednost prolaska teretnom vozilu i prednjim dijelom automobila udario u prednji lijevi dio teretnog vozila. Vozač teretnog vozila je izbjegavajući sudar skrenuo ulijevo i nakon udara nastavio gurati osobni automobil te se zaustavio na istočnoj strani kolnika Ulice Velike Sredice.

U nesreći je nastala materijalna šteta na oba vozila i ozlijeđene su dvije osobe. Teške tjelesne ozljede zadobio je 26-godišnji vozač osobnog automobila dok je 55-godišnji putnik iz njegova vozila lako tjelesno ozlijeđen.
Zbog nesreće je od 13,20 do 14,55 sati za promet bila zatvorena državna cesta DC-43 u Velikim Sredicama, a promet se odvijao obilaznim pravcima – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!