U Bjelovaru idući tjedan nastupa legendarna Tajči!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Bjelovar idući tjedan stiže jedna od najvećih domaćih glazbenih zvijezda devedesetih – Tatjana Cameron Tajči!

Popularna pjevačica koja posljednjih godina živi na relaciji između SAD-a i Hrvatske iduće subote, 27. travnja, nastupit će na BOK Alfa Jukebox koncertu koji se organizira u povodu otvorenja 21. BOK Festa. Već drugu godinu za redom sastavni dio popratnih sadržaja omiljenog kazališnog festivala upotpunit će tako jedinstvena glazbena priredba na kojoj će, uz legendarnu Tajči, nastupiti i druga poznata imena s hrvatske estrade.

-Glavni meštar našeg koncerta je poznati skladatelj i gitarist Ante Gelo koji ovih dana s Tajči surađuje na drugim projektima. Kako na BOK Alfa Jukeboxu izvodimo upravo hitove osamdesetih i devedesetih godina, predložio je da u Bjelovar pozovemo i našu poznatu pjevačicu. Ta ideja nas je oduševila i presretni smo što će biti naša gošća – ispričala nam je Danijela Vusić, direktorica Alfa radija koji je suorganizator koncerta.

Nastupit će brojne glumačke i glazbene zvijezde

Uz Tajči, na koncertu će nastupiti i brojni drugi pjevači i glumci. Mikrofona će se tako uhvatiti Goran Navojec, kao domaćin, zatim glumci Enis Bešlagić, Vedran Mlikota, Filip Šovagović, glumice Mila Elegović, Jelena Perčin, Ana Uršula Najev, Tihana Lazović i Bjelovarčanka Erna Rudnički. Uživat će se u poznatim hitovima i uz Juru Brkljaču, Brunu Oberan, Ivu Ajduković, Davora Lovrića, Maria Mikora, Svena Pocrnića i Dijanu Čerčić Škreblin.

Koncert počinje u subotu, 27. travnja, u 21 sat na bjelovarskom paviljonu. Besplatan je i svi su dobrodošli!

Foto: FB Tatiana Cameron Tajči


PODIJELI S PRIJATELJIMA!