Bjelovarski i daruvarski učenici zasjeli na vrh Coca Colinog obrazovnog programa!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Turističko – ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar i Ekonomska i turistička škola Daruvar osvojile su nagrade za sudjelovanje u obrazovnom programu Raise the Bar Youth. Program već drugu godinu za redom organizira Coca – Cola HBC Adria, a natjecalo se 28 škola s područja cijele Hrvatske čiji su učenici odslušali svih pet modula programa i riješili kvizove znanja.

Ekonomska i turistička škola Daruvar osvojila je treće mjesto i tako zaslužila masterclass predavanje i nagradu u iznosu od 2 tisuće eura. U bjelovarskoj Turističko – ugostiteljskoj i prehrambenoj školi Bjelovar također je održano masterclass predavanje te je svih pet modula programa odslušao najveći broj učenika do sada koji su, na temelju rezultata kvizova osvojili četvrto mjesto.

Masterclass predavanja vodili su Dominik Bečvardi, suvlasnik zagrebačkoga bara Peaches & Cream i glavni predavač na Akademiji Raise the Bar, kojemu se u Bjelovaru pridružio Branimir Suk, vlasnik obrta za smijeh, učenje i kreativnost SUK, a u Daruvaru Milica Đukić, koordinatorica programa udruge Ocean znanja. Cilj predavanja istaknuti je važnost komunikacije i timskog rada.

-Zadovoljstvo mi je učenicima i profesorima čestitati na uspjehu koji su postigli u programu Raise the Bar Youth. U prvim dvama izdanjima programa sudjelovalo je više od 2.300 mladih koji će svoju karijeru graditi ili je već grade u sektoru ugostiteljstva i turizma. Ponosni smo na to što smo drugim izdanjem programa obuhvatili još veći broj učenika te što smo učenicima Ekonomske i turističke škole Daruvar te Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar omogućili da, učeći od stručnjaka i vrhunskih profesionalaca, usvoje znanja i vještine koje će im pomoći na tržištu rada – istaknula je Aleksandra Todorović, rukovoditeljica odnosa sa zajednicom i kupcima u Coca-Coli HBC Adria.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!