[FOTO/VIDEO] Uz sjajnu glazbu, na bjelovarskom korzu počela prodaja karata za BOK festival

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na bjelovarskom korzu danas je počela prodaja karata za ovogodišnji BOK festival, a da će se i ove godine tražiti karta više, dokazao je dugački red Bjelovarčana koji su došli kupiti svoje ulaznice.

Mini koncertom atmosferu su ugrijali  Dijana, Mario i Zoran koji će sljedeće subote nastupiti i na Alfa Jukeboxu, a ulaznice je prodavao poznati glumac i kum ovogodišnjeg festivala Žarko Radić.

– Kad pogledam sve ove ljude koji su danas došli kupiti karte, srce mi je puno. U Bjelovaru sam četvrti ili peti put, imam pregršt pozitivnih utisaka, a ovdje sam susreo puno dragih i dobrih ljudi. Svaki put kada trebam doći, to je za mene praznik – kazao je Radić, a što publiku očekuje na ovogodišnjem BOK-u otkrila je Erna Rudnički, omiljena bjelovarska glumica i ovogodišnja selektorica festivala.

– Budući da je Bjelovar blizu Zagrebu, željeli smo Bjelovarčanima dovesti predstave iz udaljenijih krajeva. Tako imamo predstave iz Srbije, Mađarske, Bosne i Hercegovine. Riječ je o nagrađenim predstavama i hitovima. Osim Balkanskog špijuna koji će biti izveden dvaput, tu su i Bilo jednom na Brijunima, Mišolovka, Malograđanska svadba, Početak, Zakon Zagore, Teror, Spaljena, a gledatelje očekuju i dvije predstave našeg Bjelovarskog kazališta. U konačnici, za svakog ponešto – ima i komedije, drama, interaktivnih predstava. Vjerujem da će publika biti zadovoljna. U Bjelovar stiže i Bogdan Diklić koji će predstaviti svoju knjigu O glumi bez glume, u Velikom Trojstvu bit će održana radionica na koju stižu i talent agenti. Tu su i izložba glumaca, moto alka, glumci knjižničari, rukometni turnir, a ove godine pripremamo i pub kviz s Joškom Lokasom, kao i različite izložbe – kazala je Rudnički.

Svoje zadovoljstvo nadolazećim BOK festivalom koji traje od 24. travnja do 9. svibnja izrazio je i bjelovarski dogradonačelnik Igor Brajdić.

– U Bjelovaru postoji kazališna publika, a na Bjelovarskim odjecima kazališta uvijek se traži karta više. Naš BOK je i službeno postao festival. Njega ne čine samo predstave, već i popratni sadržaji. Tu promocija knjige Bogdana Diklića, očekuje nas i pub kviz s Joškom Lokasom, a iz Amerike nam stiže Tajči – najavio je Brajdić.

Dodajmo tome kako točno u 12 sati počinje prodaja karata putem internetske stranice KMC-a Bjelovar.   

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!