Mila Elegović: U Bjelovaru se uvijek osjećam dobrodošlo, veselim se novom dolasku!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gošća na gotovo svakom izdanju popularnog kazališnog festivala Bjelovarski odjeci kazališta, poznatijeg kao BOK Fest, naša je poznata glumica Mila Elegović. U Bjelovar stiže i ove godine, a umjesto na kazališnim daskama, nastupit će na bjelovarskom paviljonu, u sklopu koncerta BOK Alfa Jukebox, koji će se održati 27. travnja, i to već drugu godinu za redom.

-Jako sam sretna zbog toga. Prošle godine nastupila sam s pjesmom grupe Cacadou Looka „Tako je lako zaljubiti se”. Zaista sam uživala, atmosfera je bila sjajna. Još uvijek ne znam što ću pjevati ovoga puta, no sigurna sam da će naš maestro Ante Gelo odabrati i složiti nešto sjajno za mene – ispričala nam je Mila Elegović.

Glumica kaže kako se u Bjelovaru uvijek osjeća ugodno i dobrodošlo.

-Uvijek se veselim tom trenutku u godini kada počinje BOK i kada krećem u Bjelovar jer me ljudi ondje uvijek lijepo dočekaju i prime. Sretna sam i što se BOK Fest s godinama toliko razvio. Drago mi je što je ideja mog kolege Gorana Navojca i ostalih Bjelovarčana o kazališnom festivalu u njihovom gradu zaživjela, nastavila živjeti i razvila se u prekrasnu priču za koju se već zna nadaleko – kaže Mila Elegović.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!