[FOTO] Ekipa predstave ‘Čaruga’ u Domu kulture: ‘Danas je velika hrabrost pokrenuti kazalište, čestitamo na tome!’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Danas je u Domu kulture održana proba za predstavu ‘Čaruga’ koja će biti prva profesionalna predstava Gradske kazališne kuće Bjelovar, nakon čega su predstavljeni svi glumci na čelu s redateljem predstave, Ivicom Buljanom. 

-Čestitam unaprijed cijeloj glumačkoj ekipi, posebno gradonačelniku Hrebaku koji je odlučio da Grad Bjelovar otvori novo kazalište. Zbilja je velika hrabrost u današnje doba u jednom gradu pokrenuti kazalište, ali to je svijest i upravljačka odgovornost u ovome gradu – kazao je, između ostalog, redatelj Ivica Buljan te je dodao. 

-Ova priča o osnivanju kazališta odjeknut će u cijeloj Hrvatskoj kao primjer da se svim nedaćama i problemima može i mora voditi računa o kazalištu – kazao je, između ostalog, Ivica Buljan. 

Bojan Navojec, glavni glumac predstave zahvalio se na gostoprimstvu. 

-Znam da svatko svoga konja hvali, ali ovo je zaista velika stvar i hvala svima što sudjeluju i hvala svima na gostoprimstvu, povjerenju i mogućnosti da radimo ovu predstavu u Bjelovaru. Vidim i osjećam da se svi članovi ekipe osjećaju ovdje prekrasno – poručio je Navojec te je dodao. 

-Ovdje sam snimao sa Snježanom Tribuson Ne dao Bog većeg zla, to je prvo što sam sanjao da radim kao mlad. Tu se onda dogodila bilogorsko-bjelovarska konceptualna karijera ‘sir buce’, i sada se ostvaruje moj treći san sa Čarugom nakon čega se nadam da će me Bjelovar staviti u prijevremenu penziju – kazao je kroz smješak, Navojec. 

Inače, glavnu žensku ulogu u predstavi igra Nina Violić koju je redatelj Buljan nazvao prvakinjom Gradske kazališne kuće Bjelovar. 

Na predstavljanju ekipe predstave ‘Čaruga’ prisustvovali su i gradonačelnik Dario Hrebak, predsjednica Kulturnog vijeća grada Bjelovara Đurđa Adlešić i Denis Hladiš, ravnatelj KMC-a. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!