Ne propustite CUK-ovu radionicu o kreativnim industrijama, evo kako se uključiti!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Centar za cjeloživotno učenje i kulturu (CUK) Bjelovar ovoga tjedna u Bjelovaru organizira informativnu radionicu u sklopu projekta “Centar za razvoj kreativnih industrija” (KUL). Radionica će se održati u prostorijama CUK-a, na adresi Petra Preradovića 2, III. kat, 26. travnja 2024. s početkom u 16 sati.

U CUK-u kažu kako radionica predstavlja priliku za sve zainteresirane pojedince koji žele svoju kreativnost pretvoriti u izvor prihoda te se educirati o poduzetništvu u kreativnim industrijama. Sudionici će imati priliku upoznati se s programom razvoja poduzetništva u kreativnim industrijama, kao i sa mogućnostima sudjelovanja u aktivnostima Razvojnog centra kreativnih industrija.

Razvijanje ideja u profitabilne poslovne poduhvate

-Razvoj poduzetništva u kreativnim industrijama donosi brojne mogućnosti za pojedince koji se uključe u projekt. To znači da će imati priliku razviti svoje kreativne ideje u profitabilne poslovne poduhvate. Kroz program projekta, sudionike ćemo educirati, povezivati ih sa kreativcima iz partnerskih zemalja, osigurati im znanje koje im je potrebno za start u poduzetništvu kreativnih industrija u sektoru mode i dizajna, umjetničkih zanata ili održivog kulturnog turizma. Također, sudjelovanje u aktivnostima Razvojnog centra kreativnih industrija omogućuje im razmjenu ideja i iskustava te pristup novim tržištima i poslovnim prilikama. Sve ovo otvara vrata za osobni i profesionalni rast, pružajući im mogućnost da svoju strast pretvore u uspješan i održiv posao – istaknula je ravnateljica CUK-a Bjelovar Ivana Hrpalo.

Kroz program Razvojnog centra kreativnih industrija, sudionici će dobiti potrebne vještine i znanja za razvoj svojih ideja te će imati priliku sudjelovati u aktivnostima partnerskih zemalja projekta u Sloveniji i Srbiji.

Radionica je otvorena za sve zainteresirane, a prijave za sudjelovanje u projektu otvorene su već sad i možete se prijeviti na projekt.kul.crea@gmail.com.

Zainteresirani više informacija o KUL projektu mogu pronaći na CUK-ovim stranicama na društvenim mrežama, na Facebooku i Instagramu, gdje se nalaze sve najnovije vijesti, događaje i informacije o tome kako se uključiti.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i saznaju više o KUL projektu te kako mogu postati dio ovog dinamičnog programa razvoja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!