[FOTO] Sanin Karamehmedović u bjelovarskoj knjižnici otkrio značenje terce na tišinu…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Povodom kulturne manifestacije ‘Noć knjige’ u Narodnoj knjižnici ‘Petar Preradović’ svoju  zbirku poezije ‘Terca na tišinu’ predstavio je Sanin Karamehmedović. 

Sanin je autor pjesama i osnivač popularnog dubrovačkog benda ‘Silente’ te je pred brojnom publikom otvoreno i iskreno pričao o nastajanju svojih pjesama, o bliskom odnosu s bratom, radu u bendu…

Moderatorica večeri poezije bila je profesorica Ana Pleskalt koja je Saninu postavila brojna zanimljiva pitanja, a jedno od njih je i glasilo, što zapravo znači ‘terca na tišinu’?

-Ha, to je pjesma koju sam napisao i koja je, što se tiče glazbe, stvorila mene i Silente. Brojni, ali zaista brojni ljudi su mi se javljali i rekli mi kako oni sebi prevode to jest shvaćaju značenje ‘terca na tišinu’. Ja sam sve to poslušao i samo mogu reći da je značenje onakvo kakvo si ga netko sam shvati. Tako da je ne bi želio sa svojom izjavom ‘krasti’ značenje nekome i rušiti mu njegovo viđenje značenja – kazao je Sanin i nastavio.

-Dakle, neka vam u mislima i osjećajima ostane ono kako ste si prvi put predočili značenje kada ste poslušali pjesmu. Ali kao i vi, tako i ja imam za sebe značenje tih riječi. Za mene je to onda kada se dvije osobe toliko razumiju da nije potrebno ništa da kažu jedno drugome, samo je dovoljan pogled i sve je jasno – kazao je Sanin. 

Večer poezije sa Saninom trajala je više od sat i pol nakon čega su uslijedila brojna fotografiranja i potpisi na zbirku poezije ovog talentiranog, iskrenog i šarmantnog glazbenika iz Dubrovnika.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!