Šandrovački bazeni pripremaju se za novu sezonu! Evo što će se preurediti…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠANDROVAC – Iznadprosječno ljetno vrijeme koje je zadesilo travanj, probudilo je želju za ljetnim mjesecima u kojima je neizostavno i kupanje na bazenima. Jedna od općina Bjelovarsko-bilogorske županije poznatija po svojim bazenima, točnije Bazenu “Gradina” je i Šandrovac gdje do ljeta planiraju napraviti i neke preinake.

Ugostiteljske prostorije

– Intenzivno se radi na preuređenju ugostiteljskih prostorija. Poznato je da svake godine ulažemo u jedan dio bazena, a ove godine na red su došle ugostiteljske prostorije – rekao je načelnik Dario Halauš.

Još uvijek nije poznato koliko će novca biti uloženo u radove, ali prema riječima načelnika, radi se o značajnom iznosu.

Radovi pri kraju

– Radovi su pri kraju. Očekujemo da se još moraju srediti plinske instalacije. Nakon toga ugostitelji mogu ući u posao i krenuti s namještanjem. Vjerujem da će sve biti debelo spremno prije samog otvorenja i nove bazenske sezone – dodaje.

Halauš kaže da je zbog nepredvidivog vremena, rano govoriti o danu otvorenja, no čim se sunce u prvom ljetnom mjesecu zadrži, sezona kupanja može početi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!