[FOTO] Novi kombi s podiznom rampom olakšat će svakodnevnicu osobama s invaliditetom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon uspješno provedene akcije pod nazivom „I mi i vi – za kombi svi“ Udruga tjelesnih invalida Bjelovar nabavila je novo kombi vozilo s podiznom rampom koje je predstavljeno u četvrtak u centru grada. Za vozilo ukupne vrijednosti nešto više od 60 tisuća eura, kako je prilikom primopredaje vozila istaknuo predsjednik Udruge Tomislav Novosel, najveće donacije Udruga je dobila od Bjelovarsko-bilogorske županije i Grada Bjelovara koji su isplatili iznose nešto više od 13 tisuća eura.

„Naša Udruga broji tisuću članova od kojih njih više od 400 ima potrebu za ovim vozilom. Naime, za njih vozila javnog prijevoza nisu pristupačna i novo kombi vozilo će im umnogome pomoći i olakšati normalno funkcioniranje u svakodnevnim aktivnostima. Vozilo će nesporno značajno povećati mobilnost osoba s tjelesnim invaliditetom, a to je bio i osnovni cilj naše akcije”, istaknuo je predsjednik Novosel.

Primopredaji vozila nazočili su župan Marko Marušić i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak koji su izrazili zadovoljstvo uspjehom akcije i poželjeli članovima Udruga puno sigurnih kilometara.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!