Mate Janković u Bjelovaru: Dolazimo na Terezijanu s Burger festivalom…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Mate Janković, poznati i popularni hrvatski chef danas je u društvu gradonačelnika Hrebaka i zamjenika Brajdića najavio dolazak iznimno popularnog Burger festivala na Terezijanu koja će biti održana od 13. do 16. lipnja. 

Burger fest je najpoznatiji i najposjećeniji street food festival u regiji, recimo samo u Zagrebu ga je u 11 dana posjetilo više od 150 tisuća ljudi. Na festivalu će burgere pripremati Ivan Pažanin i Mate Janković koji je danas došao u Bjelovar najaviti burger fest.

-Pozdravljam građane Bjelovara i okolice koji će vjerujem biti naši posjetitelji. Obično kada čovjek dođe u neku sredinu najaviti festival mora sipati bombone, uveličavati i lagati. Ovdje to nije slučaj, ovdje je sve zaista odlično posloženo i organizirano, a i središnji park je zaista prekrasan. Primljeni smo kao nigdje drugdje i znamo da dolazimo u jednu jako produktivnu i zdravu okolinu – kazao je Janković te je dodao. 

-Ekipa oko mene i ja se bavimo poduzetništvom, cilj nam je dati dobar proizvod i stati iza tog proizvoda da bi to mogli ponoviti opet sljedeće godine na zadovoljstvo građana i organizatora – kazao je Janković te je nastavio. 

-Što se tiče burgera, imamo program s kojim smo prvi put ovdje. Tako da je red da Bjelovarčani i ostali gosti prvo probaju ono što imamo, a onda sljedeće godine ćemo smislite neke nove recepte i burgere – poručio je Janković.

Gradonačelnik Hrebak rekao je da će Burger fest Terezijanu podići na još jedan viši nivo te da će se s njim iznimno pojačati gastronomska ponuda.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!