[VIDEO] Školarci iz BBŽ žele bolje knjižnice, evo kako im možete pomoći da ostvare san!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

https://www.youtube.com/watch?v=eKwrDb4WW1Mhttps://www.youtube.com/watch?v=eKwrDb4WW1Mhttps://www.youtube.com/watch?v=r-EWKigoppY&t=55sPreko 160 prijava pristiglo je na kreativni natječaj udruge „RTL pomaže djeci”, koji za krajnji cilj ima opremanje pet školskih knjižnica. Među školarcima koji su na zanimljiv i kreativan način odlučili predstaviti svoje škole i knjižnice su i predstavnici osam škola iz Bjelovarsko-bilogorske županije – II. OŠ Bjelovar, OŠ Vladimir Nazora Daruvar, OŠ Sirač, OŠ Slavka Kolara Hercegovac, OŠ Štefanje, OŠ Velika Pisanica, OŠ Čazma i OŠ Dežanovac.

Za njihove video uratke možete do 2. svibnja glasovati OVDJE, a sve videe pogledajte u nastavku članka ili na You Tube kanalu udruge RTL pomaže djeci.

Pet škola koje skupe najviše glasova čitatelja osvojit će nagradu za svoje učenike – lektirne naslove, informatičku opremu, društvene igre, potrošni materijal za radionice ili, pak, namještaj; što god im je potrebno da bi njihova školska knjižnica zasjala punim sjajem – u maksimalnom iznosu do 5.000,00 eura po školi.

Sretno svima!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!