Ne propustite! Sutra na Japinom Bregu 3. sajam vjenčanja. Mjesto gdje magija počinje…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sutra (4.5. subota) na Japinom Bregu od 11 do 17 sati održat će se 3. sajam vjenčanja kojeg organizira HSE Partner d.o.o.

-Ovaj prestižni događaj okuplja vodeće stručnjake iz industrije vjenčanja i pruža nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima, bilo da planiraju vjenčanje ili samo žele uživati u prekrasnoj atmosferi sajma. Naš prethodni sajam privukao je brojne posjetitelje te zahvaljujući izvanrednim recenzijama izlagača i posjetitelja odlučili smo organizirati 3. sajam vjenčanja. Prošlogodišnji sajam ostavio je značajan trag u svijetu vjenčanja, a ovogodišnji sajam očekujemo da premaši sve prethodne uspjehe – rekla je Eva Šola iz marketinške agencije HSE Partner i dodaje.

Široki spektar proizvoda i usluga

-S velikim ponosom ističemo da će sajam ponuditi ne samo širok spektar proizvoda i usluga – od luksuznih vjenčanica, modernih svečanih odijela, do jedinstvenih dekoracija i profesionalnih fotografskih usluga – već i inovativne sadržaje kao što su specijalizirani gin barovi koji će posluživati izbor vrhunskih koktela, stvarajući tako poseban doživljaj za odrasle posjetitelje. Za naše najmlađe posjetitelje pripremili smo niz zabavnih i kreativnih aktivnosti koje će ih educirati i zabaviti dok njihovi roditelji istražuju sajam. Od radionica, face paintinga do
zabavnih igara, garantiramo da će i djeca imati nezaboravne trenutke – kazala je Šola i nastavlja.

Pozivamo sve ljubitelje vjenčanja, obitelji, parove i pojedince da se pridruže ovoj jedinstvenoj proslavi ljubavi i zajedništva. Ne propustite priliku da budete dio ovog izuzetnog događaja koji obogaćuje naše shvaćanje i slavljenje jednog od najvažnijih trenutaka u životu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!