[FOTO] Snage na terenu ponovno odmjerili glumci, političari, veterani i bjelovarske rukometašice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U sklopu Bjelovarskih odjeka kazališta u nedjelju je u Dvorani europskih prvaka odigran tradicionalni BOK rukometni turnir na kojemu su snage odmjerili, ali i udružili veterani RK Bjelovar, glumci, ŽRK Bjelovar i političari za koje je igrao Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog sabora.

S loptom ili bez nje u Bjelovaru su se, među ostalima, zabavljali Janko Popović Volarić, Ivan Ožegović i nezaobilazni domaćin Goran Navojec. Političke snage, uz Gordana Jandrokovića, zastupali su bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić, načelnik Općine Rovišće Slavko Prišćan, predsjednik bjelovarskog Gradskog vijeća Nenad Martinovski i drugi.

U dvoboju između veterana RK Bjelovar i političara, pobjedu su ipak odnijeli veterani.

– Ipak su to rukometaši i europski prvaci. Hrvoje Horvat je igrao koji je nekada bio najbolji igrač svijeta. Dobro smo se mi na kraju držali, 5:4 je na solidar rezultat – poručio je Gordan Jandroković.

– Krasan dan, krasna priča. BOK je nešto čime se ponosimo, a BOK rukometni turnir spoj je rukometa i kulture – rekao je gradonačelnik Dario Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!