Alkohol i bolnica – poveznica triju prometnih nesreća ovoga vikenda

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije ovoga vikenda dogodile su se tri prometne nesreće u kojima je ‘kumovao’ alkohol, a vozači su završili u bolnici. 

Prvo se u Siraču 65-godišnjak pod utjecajem alkohola zaletio u betonski stup javne rasvjete te je vozač zadobio teške tjelesne ozljede zbog čega je prevezen u Opću bolnicu u Pakrac. 

Jučer (nedjelja) oko 16 sati u Utiskanima 39-godišnjak pod utjecajem alkohola sletio je s ceste u putni jarak, a vozilo je na kraju udarilo u zemljani most. Vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u bjelovarsku bolnicu. 

Jučer (nedjelja) oko 19.25 sati dogodila se teška prometna nesreća u Narti o čemu smo izvijestili.

Podsjetimo, jučer (nedjelja)  oko 19,25 sati, 31-godišnjak pod utjecajem alkohola je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Nartu i zbog ne držanja dovoljnog razmaka od desnog ruba kolnika zahvatio je bankinu i sišao s kolnika gdje je udario u metalni odbojnik. Nakon toga vozilo se nastavilo kretati i udarilo u betonsko povišenje i metalnu zaštitnu ogradu mosta preko rijeke Česme. U nesreći je vozač ozlijeđen i vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!