Ansambl LADO u nekoliko dana dva puta nastupa u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA/ VELIKO TROJSTVO – Najpoznatiji folklornom ansambl u Hrvatskoj, LADO slavi 75 godina od osnutka i rođendansku turneju otvara ove subote u 19 i 30 u Dvorani Srednje škole Garešnica. Koncert najavljuje direktorica turističke zajednice Sjeverna Moslavina, Danijela Belak.

– Imamo premijerni koncert Ansambla Lado. Karte se mogu kupiti u Uredu Turističke zajednice i u našem Hrvatskom domu, ali i na dan koncerta na ulazu u Dvoranu. Mi imamo tu čast da njihova turneja kreće baš u Garešnici, da su nas počastili baš tim premijernim koncertom. Ponosni smo na činjenicu da je naš Filip Martinić plesač i pjevač ansambla LADO – poručuje Belak.

Ulaznica za garešnički koncert je 10 eura, a ako propustite taj, LADO će plesni koncert održati u ponedjeljak u Velikom Trojstvu, u Školsko sportskoj dvorani. Naime, LADO tamo dolazi upriličiti veliku lokalnu feštu, odnosno 100 godina KUD-a Veliko Trojstvo.

– Mi smo preponosni što dolazi kod nas Državni ansambl LADO. Oni dolaze u sklopu svoje rođendanske turneje, a i mi smo obljetničari, pa svi slavimo. Mi ćemo se predstavit u 19 sati kratkim izlaskom na scenu. Vrhunac svega je od 19 i 30 kada će nastupiti naš državni ansambl Lado – kaže Tomislav Matić, voditelj KUD-a Veliko Trojstvo.

FOTO: Facebook TZ Sjeverna Moslavina


PODIJELI S PRIJATELJIMA!